Heeft u een goed idee?

Wij geven power aan uw project!

Stel: u heeft een prachtig idee. Niet direct om zelf veel geld mee te verdienen, maar een idee met een maatschappelijk doel. Een idee dat de gemeenschap verder helpt. Dat uw eigen regio, of zelfs Fryslân als geheel, in potentie een dynamische boost naar ‘the next level’ geeft. Een idee dat focust op cultuur, onderwijs, toerisme of zorg.

Om uw enthousiaste flow vast te kunnen houden, zult u ongetwijfeld merken dat u het alleen niet redt. U heeft een netwerk van extra ogen, oren én creativiteit nodig om het idee goed en vlot van de grond te kunnen trekken. Zo’n netwerk waaruit u nóg meer inspiratie haalt en dat u helpt verbinding te maken met de partijen die ertoe doen, zodat u bereikt wat u met uw plannen voor ogen heeft. Want verzanden in stroperige bestuurlijke processen, dat is nu net niet wat u wilt.

Zijn we overtuigd van de kracht en kansen van uw idee, dan stropen we bij de Friesche Compagnie graag de mouwen met u op. Met een warm hart voor Fryslân zetten wij als ondernemers en bestuurders onze kennis, creativiteit en ons uitgebreide netwerk belangeloos in ter ondersteuning van uw project. Hoe? Dat leest u hier > (link naar pagina Aanpak)